Mick Jagger a devenit străbunic la 70 de ani

Cântăreţul britanic Mick Jagger, solistul trupei rock The Rolling Stones, a devenit străbunic la vârsta de 70 de ani, după ce una dintre nepoatele sale a născut.

19 mai 2014, 17:45
Mick Jagger a devenit străbunic la 70 de ani

Mick Jagger este fericit că a devenit străbunic, după ce Assisi Jackson, nepoata lui de 21 de ani, a născut în urmă cu câteva zile o fetiţă, potrivit Rollingstones.com.

Citeşte şi Iubita lui Mick Jagger i-a lăsat moştenire întreaga avere

Bebeluşul este primul copil al cuplului format de nepoata celebrului rocker şi iubitul ei, Alex Key, în vârstă de 25 de ani. Numele fetiţei nu a fost deocamdată dezvăluit. Mick Jagger, o legendă a muzicii rock, are şapte copii cu patru femei diferite şi patru nepoţi. Jade Jagger, fiica lui Mick Jagger cu fosta lui soţie Bianca Jagger, este bunica în vârstă de 42 de ani a bebeluşului născut weekendul trecut. Jade Jagger, fost model profesionist, urmează să nască şi să devină mamă pentru a treia oară peste câteva săptămâni.

Citeşte şi Motivul pentru care iubita lui Mick Jagger s-a sinucis

Femeile din familia noastră au pur şi simplu tendinţa de a avea copii de la vârste fragede. E ceva care ţine de genele noastre„, a spus Assisi Jackson într-un interviu.