Microbuz cu români, spulberat de un camion în Spania. Carnagiu şi pe o şosea din Germania VIDEO

Un român a murit și alți opt au fost răniți, în urma unui accident rutier petrecut în Spania, în apropiere de Merida. Carnagiu în noaptea de Revelion şi pe o șosea din Germania, provocat de un șofer român de TIR. Doi morţi, 13 răniţi grav, dintre care doi în comă și 12 maşini distruse. Acesta este bilanțul tragediei cumplite.

02 ian. 2020, 11:30

Potrivit autorităților spaniole, microbuzul în care se aflau românii staționa pe autostrada A-66, atunci când a fost lovit de un camion. La ora producerii accidentului vizibilitatea era scăzută, din cauza ceții, însă polițiștii nu au vrut să se pronunțe dacă vremea nefavorabilă a fost un factor în producerea accidentului.

Patru răniți au fost internați de urgență la spitalul din Merida, cu traumatisme grave, iar restul victimelor au ajuns la alte spitale din zonă.Din primele date pe care le consemnează și presa spaniolă, accidentul a avut loc pe baza vizibilității reduse, respectiv a unei cețe dense de pe autostradă, precum și din cauză că autoutilitara în care se aflau cetățenii români nu avea semnalele luminoase în funcțiune, aseasta fiind oprită pe prima bandă, relatează Realitatea PLUS.

Șoferul camionului a trebuit scos din cabină de către pompieri.

Patru cetățeni români au decedat, iar alți doi au fost răniți, în urma a două accidente rutiere produse la sfârşitul lunii decembrie în Spania, la decurs de câteva ore.

 

Un şofer român de TIR a fost implicat într-un carnagiu în Germania. Doi morţi, 13 răniţi, 12 maşini distruse, pe autostradă, într-un accident teribil cauzat de ceaţă şi viteză excesivă.

Accident cumplit a avut loc în noaptea de revelion pe A1, în apropiere de Wildeshausen, în Germania. Doup camioane şi două autoturisme s-au făcut praf într-o ciocnire cauzată de ceaţă şi viteză. Doi oameni au murit, alţi doi sunt în comă, iar alte 11 persoane din totalul celor 29 implicate sunt în spital, rănite.