Microbuz oprit în gard. Un şofer a uitat de curbă şi a băgat şase oameni în spital VIDEO

Un şofer a băgat şase oameni în spital după ce s-a oprit cu microbuzul într-un gard. El a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în curtea unui localnic din localitatea Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov.

05 apr. 2013, 06:11
Microbuz oprit în gard. Un şofer a uitat de curbă şi a băgat şase oameni în spital VIDEO

Accidentul a avut loc în localitatea Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov, puţin după miezul nopţii. Într-o curbă, şoferul unui microbuz cu 10 pasageri a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în gardul unui localnic.

„Am venit din colo să mă duc către Dridu şi după ce am ajuns cam în dreptul ăsta, mi-am dat seama că eu trebuie să fac la stânga, nu înainte. Pasagerii i-am scos pe geam că nu s-au mai putut deschide uşile”, a relatat şoferul.

Şase pasageri au fost răniţi şi au fost duşi la spital.

„Accidentul a avut loc pe raza localităţii Moara Vlăsiei. Conducătorul microbuzului, la intrarea în virajul spre stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând în gospodăria unui locatar. În urma accidentului au rezultat 6 victime care au fost transportate la spitalele din municipiul Bucureşti”, a declarat Bogdan Tănase, ofiţer la Poliţia Ilfov.

Şoferul a fost controlat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.