Microsoft va lansa serviciul Microsoft WiFi

Microsoft va lansa un serviciu total nou. Este vorba despre Microsoft WiFi, un serviciu prin care puteti sta fără grija conexiunii la internet cu ajutorul rețelelor WiFi.

03 iun. 2015, 08:14
Microsoft va lansa serviciul Microsoft WiFi

Microsoft lucrează la un nou serviciu denumit Microsoft WiFi. Informațiile au fost scăpate pe internet nu cu mult timp în urmă pe site-ul compani și ne prezintă în detaliu aplicația (ulterior a fost ștearsă informația).
Se pare că Microsoft descrie aplicația drept „hassle-free Internet access around the world”. Pe românește s-ar traduce „fără grija internetului oriunde te-ai afla”. Sună ciudat, însă de fapt se referă că nu ar trebui să ne mai facem griji în privința internetului, Microsoft reușind să ne ofere oriunde ne-am aflat o portiță către internet.

Microsoft a declarat într-un final că lucrează la această aplicație și că sunt nerăbdători să ne ofere informații noi despre aceasta. Mai știm că aplicația va fi disponibilă pe toate platformele, inclusiv Android sau iOS. Cum va funcționa aplicația nu știm sigur, însă are la bază rețelele Wi-FI din jurul nostru.
Pentru început va fi disponibilă doar în anumite regiuni și vor există 2 varinte: pentru companii și pentru utilizatorii normali.

La lansare, aplicația Microsoft Wi-Fi va fi disponibilă doar pentru userii activi Skype Wi-Fi, Microsoft Work and Play Bundle, angajații și organizațiile ce lucrează cu Microsoft Office 365 for Enterprise și persoanele cu invitații.
 

Vezi video pe mobile247.ro