Micuţa Sorina are o nouă viaţă cu familia adoptivă în SUA. Imagini incredibile cu copila care a împărţit România în două FOTO

Din Long Island, America, au apărut cele mai noi imagini cu Sorina, fetița din Baia de Aramă, adoptată de familia americană cu rădăcini românești, după un scandal care a împărțit opinia publică în două. Copila trăiește fericită în Statele Unite, în familia adoptivă.

07 aug. 2019, 08:11

Sorina a fost în mai multe excursii alături de părinți, ultima petrecere având loc într-un parc de distracții din Long Island (SUA), la sfârșitul lunii trecute. Tânăra de 8 ani s-a apucat de gimnastică și ia lecții de canto, scrie libertatea.ro.

De mai bine de două săptămâni, de când a ajuns în Statele Unite ale Americii, Sorina are activități zilnice menite să o țină ocupată. Familia a fotografiat-o în mai multe ipostaze care arată că fetița are o serie de activități zilnice pentru a-i desăvârși educația. Sorina a primit deja primele lecții de gimnastică, față de care manifestă inclinații, dar și-a încercat și vocea la orele de canto.

Restul timpului liber și l-a petrecut alături de părinții săi adoptivi, Gabriel și Ramona Săcărin. Fetița a fost luată cu mascaţii din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce a fost adoptată legal de o familie din Statele Unite.

Sorina a fost luată, pe 21 iunie, de către procurorul de caz din locuinţa familiei asistentei maternale din Baia de Aramă, unde locuia de la vârsta de un an şi două luni. Procurorul, însoţit şi de un psiholog şi un asistent social de la DGASPC Dolj, a descins cu mascaţii la familia respectivă pentru a efectua o percheziţie domiciliară, pe motiv că fetiţa era adoptată de familia din Craiova care are şi cetăţenie americană, printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Craiova, iar asistentul maternal nu mai avea dreptul să o deţină pe Sorina.

Cazul a stârnit un scandal în toată țara, după ce ea a fost filmată în timp ce era luată cu forța.