Micuţa care a uimit lumea la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 VIDEO EMOŢIONANT

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Jucătorii Braziliei ar fi evoluat cu siguranţă altfel dacă ar fi văzut câte speranţe şi-a pus în ei o micuţă suporteră. 

13 iul. 2014, 16:51
Micuţa care a uimit lumea la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 VIDEO EMOŢIONANT

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Vă mai amintiţi de imnul României intonat cu patos de Mutu, Chivu şi compania, după lungi repetiţii la vestiare? Locul lor a fost luat de o micuţă fană a Braziliei, care a devenit celebră în toată lumea după modul cum a interpretat imnul. Din păcate pentru ea, jucătorii gazdă ai CM 2014 au văzut prea târziu imaginile, altfel poate ar fi avut o altă prestaţie cu Germania sau Olanda.

Micii eroi ai Mondialului brazilian, imagini EMOŢIONANTE:

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Olanda, fosta adversară a României în preliminarii, a încheiat Cupa Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie – 13 iulie) pe locul al treilea, după ce a învins cu scorul de 3-0 (2-0) echipa gazdă în finala mică, sâmbătă, pe ”Estadio Nacional Mane Garrincha” din Brasilia.

Robin van Persie (3 – penalty), Daley Blind (17) şi Georginio Wijnaldum (90+1) au marcat golurile batavilor într-un meci a cărui soartă a fost determinată de erorile brigăzii de arbitri, atât la primele două goluri, cât şi la alte faze importante (două penalty-uri neacordate Braziliei).