Micutzu, moment fabulos despre vaccinare. „Pfizer, noul iPhone, Moderna, vechiul iPhone, Astra Zeneca e pentru săraci!” VIDEO

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, unul dintre cei mai în vogă comedianţi din România, a creat un moment fabulos de stand-up, legat de vaccinare. 

31 mai 2021, 09:45
Micutzu, moment fabulos despre vaccinare. „Pfizer, noul iPhone, Moderna, vechiul iPhone, Astra Zeneca e pentru săraci!” VIDEO

Micutzu, moment fabulos despre vaccinare Acesta nu putea rata ocazia unui moment legat de vaccinare.

Micutzu, moment fabulos despre vaccinare

Micutzu a dat de înţeles că s-a vaccinat cu Pfizer, vaccinul cel mai căutat de români. „Pfizer! Aţi observat că daca zici Pfizer zici aşa… E şmecherie Pfizer, e noul iPhone! Mie de asta îmi pare rău, că nu ne-a dat ceva săp aratăm la oameni, că eu tot Pfizer! Că noi venim şi va luaăm în braţe, la modul chiar v-am dat sănătate!. Să ne fi dat ceva să purtăm pe stardă, să ştie lumea, când ieşim în oraş, la masă, cheile, telefonul şi ceva mic, Pfizer, să vadă prietenii în ce cercuri de învârţi. Şi Moderna e bun, dar e modelul vechi de iPhone… Astra Zeneca, pentru săraci! Gândiţi-vă că Pfizer e cu tehnolgia asta, ARN-ul, cum erau reclamele la maţina de spălat nemţească, oameni de ştiinţă în halate albe… Moderna, ce a rămas de la Pfizer într-o găleată au făcut Moderna! Astra Zeneca, virus mort, pe ăsta pot să-l fac şi eu! Până şi ăia cu Sputnik, de fapt îţi bagă steagul rusesc şi nu intră nici un virus… Băi, coronavirus, ai căzut vreodată de la etajul 9? Şi mai e Johnson and Johnson, unde singura parte bună e că nu te ustruă ochii!”, a spus Micutzu.

Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu: „I-aş face un copil şi aş părăsi-o”

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, s-a făcut cunoscut prin apariții la Comedy Central România cu numere de stand-up, prin apariții la emisiunile „În puii mei!”, „Băieți de oraș” și iUmor. În 2017 a deschis împreună cu Ionuț Grecu un Stand Up Barber Shop, unde în timp ce clienții sunt bărbieriți, pot viziona show-uri de stand-up comedy. Tot în 2017, a scos primul său special care se numește „Te fac să râzi” și care poate fi cumpărat și urmărit pe platforma online „Râseria”. După lansarea specialului, a început să realizeze singur un Podcast numit „Micutzu’s Podcast”, în unele episoade având și invitați.