Micutzu va râde pe seama lui Victor Ponta, chiar de faţă cu acesta. Fostul premier, primul politician care va fi subiectul unui „roast”

Victor Ponta este primul politician care va fi subiectul unui „roast” în România, a anunţat miercuri actorul de stand-up comedy Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu.

01 aug. 2018, 15:31
Micutzu va râde pe seama lui Victor Ponta, chiar de faţă cu acesta. Fostul premier, primul politician care va fi subiectul unui „roast”

„Roast”-ul este un tip de spectacol de comedie în care o persoană este ţinta glumelor mai multor invitaţi, cu intenţia de a amuza publicul. Spectacolele de acest tip au scopul de a onora invitaţii într-un mod unic. Invitatul pe seama căruia sunt făcute glumele trebuie să aibă capacitatea de a le privi cu umor, fără a le considera insulte.

Evenimentul care îl va avea în centru pe fostul prim-ministru va avea loc pe 14 septembrie, iar locul şi invitaţii urmează să fie anunţaţi în aproximativ două săptămâni, a declarat Micuztu pentru News.ro.

El a acceptat după vreun an de când i-am propus. Am încercat cu mai mulţi politicieni, dar doar el a spus da. Nu ştiu exact care este motivul lui, eu doar m-am bucurat că a acceptat„, a mai spus comediantul.

O bănuială a lui este că liderul grupării Pro România a fost de acord să participe la acest spectacol după ce a văzut show-ul de stand-up comedy „Despre Ponta şi Iohannis”, din 2014.