MIERCUREA CIUC-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMÂNIEI. „Câinii” sunt în derivă, ciucanii visează la o minune

MIERCUREA CIUC-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMÂNIEI. Joi, de la ora 19.00, FC Csikszereda Miercurea Ciuc va primi vizita celor de la Dinamo Bucuresti, intr-un meci contand pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei.

01 nov. 2018, 12:43
MIERCUREA CIUC-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMÂNIEI. „Câinii” sunt în derivă, ciucanii visează la o minune

MIERCUREA CIUC-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMÂNIEI. Din lotul pe care dinamoviștii l-au deplasat la Miercurea Ciuc nu fac parte mai multe nume importante, precum Jaime Penedo, Teddy Mezague, Marco Ehmann, Armando Cooper, Sergiu Popovici sau Mircea Axente.

Astfel, pentru postul de portar, cel mai probabil Mircea rednic se va baza pe rezerva Vlad Muțiu, 23 de ani, în timp ce tânărul Mihai Eșanu (20 de ani) va fi rezervă.

MIERCUREA CIUC-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMÂNIEI. Echipa din Miercurea Ciuca închiriat o instalație de nocturnă, pentru 52.000 de euro, iar cele aproximativ 1.000 de locuri ale micuțului stadion vor fi ocupate.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc se află pe locul al doilea în seria a V-a din Liga a III-a, cu 22 de puncte (7 victorii, o remiză şi două înfrângeri), având drept obiectiv promovarea în eșalonul secund. În toată istoria sa, micuța echipă nu a evoluat mai sus de eșalonul al treilea.