Mihaela, dezvăluiri despre CĂSNICIA cu Silviu Prigoană. Cum este afaceristul ÎN INTIMITATE

Mihaela şi Silviu Prigoană s-au cunoscut şi la scurt timp s-au căsătorit în secret. Blonda a vorbit în a doua zi de Crăciun despre căsnicia ei cu omul de afaceri.

26 dec. 2017, 15:31
Mihaela, dezvăluiri despre CĂSNICIA cu Silviu Prigoană. Cum este afaceristul ÎN INTIMITATE

Mihaela, soţia lui Silviu Prigoană, a dezvăluit că afaceristul este un bărbat sensibil, total diferit de cel pe care-l cunosc oamenii de la tv. Cei doi au un program extrem de încărcat şi petrec destul de puţin timp împreună, din această cauză.

„Silviu este, pot să spun, diferit faţă de omul de la telezivor. Silviu este foarte sensibil şi este un om care munceşte foarte mult, este un om care a făcut multe lucruri pentru ţara asta, pentru mulţi dintre noi. Silviu se bucură de lucruri mărunte, amândoi suntem la fel. Suntem doi oameni cărora nu le lipseşte partea materială, avem absolut tot ce ne dorim. Nu avem timp să stăm împreună. Îmi spune iubita mea, draga mea. El este foarte atent în general. Anul acesta îl încheiem în familie, cu prieteni apropiaţi, cu fini, cu copiii şi încerăm să petrecem cât mai mult timp împreună cu copiii noştri”, a declarat Mihaela Prigoană conform Cancan.