Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena Bucătarilor”. Medicul nu a primit nicio explicație

Medicul nutriționist a anunțat că din luna martie nu va mai face din echipa care se ocupă de emisiunea ”Arena Bucatarilor” de la Pro TV. Mihaela Bilic nu a primit nicio explicație.

13 feb. 2021, 22:40
Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena Bucătarilor”. Medicul nu a primit nicio explicație

Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena Bucătarilor”. Medicul susține că de acum înainte duminicile sale vor fi mai triste, după ce noul sezon al emisiunii va debuta într-o altă formulă.

Medicul nutriționist susține că nu a primit nicio explicație în acest sens de la producătorul emisiunii și nu știe cine îi va lua locul.

Citește și: Nutriţionistul Mihaela Bilic a dezvăluit secretul: „Încercaţi acest aliment. Sănătatea şi silueta voastră au de câştigat!”

„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic a fost dată afară de la ”Arena Bucătarilor”. Cu toate acestea, Mihaela Bilic speră să revină pe micile ecrane în cadrul unei alte emisiuni, care să fie cel puțin la fel de interesantă ca cea la care a participat în ultimul timp.

„Probabil puţini ştiu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producţie Protv, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă “reţeta” s-a dovedit a fi o reuşită! Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua”.