Mihaela Borcea, prima reacţie după ce fostul soţ i-a luat afacerea şi i-a dat-o Valentinei Pelinel

Mihaela Borcea își copiază fosta afacere pe care Cristi Borcea, fostul ei soț, i-a luat-o ca să i-o paseze soției cu numărul trei, Valentina Pelinel.

18 sept. 2018, 19:27
Mihaela Borcea, prima reacţie după ce fostul soţ i-a luat afacerea şi i-a dat-o Valentinei Pelinel

Cristi Borcea își lăsase, pe perioada detenţiei, toate businessurile pe mâna Mihaelei Borcea, dar după ce a fost eliberat și a oficializat relația cu Valentina Pelinel a făcut și transferul de putere la noua soţie. În această situație, Mihaela Borcea a ales să se folosească de experiența acumulată şi să-i facă fostului soț concurență!

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, prima imagine din VACANŢĂ. Apare şi micuţul Milan! FOTO

Astfel, după ce a fost scoasă din afacerea de la ștrandul din Crângași, Mihaela Borcea s-a reorientat rapid. Văzând, prin experiență directă, la ștrandul cu pricina, că prind de minune petrecerile pentru copii, ea a aplicat aceeași rețetă la localul pe care-l deține în parteneriat cu fiul ei. Iar acum organizează acolo week-end-uri dedicate celor mici. Practic, dacă înainte avea grijă să existe un flux continuu de bani spre conturile lui Cristi Borcea, și-a redirecționat energia și ideile către ce are potențial să-i rotunjească ei averea, scrie Libertatea.