Mihaela Buzărnescu, deranjată de IRONIA SCANDALOASĂ a lui Ion Ţiriac. Mesaj dur pentru MILIARDAR

Mihaela Buzărnescu a reacţionat după ce Ion Țiriac i-a stâlcit numele în ceea ce se dorea  a fi o ironie fină la adresa sportivei. "Buzărescu... Buzunărescu..." a spus Ion Ţiriac, referindu-se la Mihaela Buzărnescu.

15 ian. 2020, 09:38
Mihaela Buzărnescu, deranjată de IRONIA SCANDALOASĂ a lui Ion Ţiriac. Mesaj dur pentru MILIARDAR

Ion Țiriac i-a greșit intenționat numele Mihaelei Buzărnescu, pe care a luat-o peste picior, în momentul în care a vorbit despre meciul acesteia cu Simona Halep, din turul al doilea de la Wimbledon 2019.

„Ciudat că nu știe cum mă cheamă! Ce pot să spun? Sper să afle odată cum mă cheamă. Acum un an sau doi cunoștea numele meu. Sincer, e aiurea! Eram a doua jucătoare a României când am jucat cu Simona Halp la Wimbledon 2019, acum sunt a patra… Faptul că nu știe cum mă cheamă… E în continuare președintele Federației? Nu știu dacă poți să faci glume din astea, nu se fac! N-ai cum să nu știi cum mă cheamă! Îmi pare rău că face glume de acest gen! Domnule Țiriac, vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă”, a spus Mihaela Buzărnescu la GSP Live.

„Simona Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului… Eu am fost acolo și am văzut asta în turul doi, în meciul cu Buzărescu… cu Buzunărescu sau cum se numește domnișoara asta! Au jucat amândouă mediocru”, a spus Ion Țiriac.

Mihaela Buzărnescu a dat în judecată WTA. Cere o sumă imensă ca DESPĂGUBIRE

Mihaela Buzărnescu a fost singura jucătoare care a reușit să îi ia un set Simonei Halep, la Wimbledon 2019. Simona Halep se califica în turul al treilea, după ce trecea de Mihaela Buzărnescu, cu 6-3, 4-6, 6-2.

„A arătat o valoare foarte mare în ultimele două săptămâni. Am fost singura care a fost foarte aproape de o victorie împotriva ei. Sunt mândră de asta”, a spus Mihaela Buzărnescu.