Mihaela Buzărnescu scrie istorie la ROLAND GARROS 2018. Victorie senzaţională şi la DUBLU. Duminică, ora 12: meci cu Madison Keys

Mihalea Buzărnescu, calificată în optimile de finală de la Roland Garros după victoria senzațională cu Elina Svitolina, continuă parcursul solid și în proba de dublu.

02 iun. 2018, 17:48
Mihaela Buzărnescu scrie istorie la ROLAND GARROS 2018. Victorie senzaţională şi la DUBLU. Duminică, ora 12: meci cu Madison Keys

UPDATE: Mihaela Buzărnescu, locul 33 WTA, va evolua pentru prima dată cu americanca Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, duminică, de la ora 12:00, în optimi la Roland Garros. Meciul va avea loc pe arena centrală, Philippe Chatrier.

Mihalea Buzărnescu și Irina Maria Bara s-au calificat, sâmbătă, în optimile de finală după ce le-au învins pe favoritele patru ale turneului, Latisha Chan și Bethanie Mattek-Sands, scor 6-2, 3-6, 6-3. Româncele au revenit superb după ce au pierdut primul set, scor 2-6, și și-au adjudecat următoarele două seturi cu 6-3, 6-3. Setul trei a fost o desfășurare dramatică. Buzărnescu și Bara s-au desprins și au condus cu 5-0, dar au câștigat partida la cea de-a șaptea minge de meci avută, impunându-se cu 6-3.

Mihaela Buzărnescu și Irina Maria Bara se vor duela pentru un loc în sferturi cu americancele Jennifer Brady și Vania King.

Mihaela Buzărnescu e calificată în optimi și în proba de simplu, urmând să o înfrunte, duminică, pe Madison Keys.