Mihaela Buzărnescu îşi face un CADOU FABULOS după cel mai mare premiu din CARIERĂ. În ce insulă exotică va pleca în VACANŢĂ

Mihaela Buzărnescu a fost surpriza de la Roland Garros 2018, turneu la care a obținut cel mai tare rezultat din carieră: optimile de finală. Românca a detonat "bomba" când a elimiant-o pe Elina Svitolina, dar n-a mai avut ce face în duelul cu Madison Keys.

03 iun. 2018, 14:01
Mihaela Buzărnescu îşi face un CADOU FABULOS după cel mai mare premiu din CARIERĂ. În ce insulă exotică va pleca în VACANŢĂ

Mihaela Buzărnescu va intra în top 30 WTA și va primi un cec de 222.000 de euro, cel mai mare până acum din carieră. Sportiva a şi decis ce va face cu o parte din bani: va pleca într-o vacanță în Bora Bora!

„Nu prea îmi fac cadouri, după turnee. Acum, aș vrea să plec, la finalul anului, într-o insulă îndepărtată. În Bora Bora!”, a spus Mihaela Buzărnescu pentru Libertatea.

Sportiva a comentat şi ultimul meci, pierdut în faţa lui Madison Keys: „Ea a avut un început foarte bun de meci, a fost agresivă. Eu am revenit în meci, în setul doi, dar n-a fost suficient.Poate și faptul că nu am mai jucat pentru prima oară pe o arenă așa de mare… Ea a avut un joc puternic. Își merită victoria”.

MIHAELA BUZĂRNESCU – MADISON KEYS: 1-6, 4-6: Visul frumos s-a terminat pentru „Miki” înainte de sferturile Roland Garros

Mihaela Buzărnescu a mai spus că regretă faptul că înjură pe teren: „Îmi cer scuze pentru ele, chiar îmi pare rău. Va trebui să rezolv problema asta. Pe de altă parte, mă ajută să fiu mai pozitivă, să mă motivez”.