Mihaela, o tânără de 19 ani din Buzău, găsită moartă într-o anexă a casei. Fata era elevă în clasa a XII-a

Mihaela, o tânără din Buzău, a fost găsită fără viață într-o anexă a casei. Fata avea doar 19 ani și urma să termine liceul.

06 mai 2023, 14:22
Mihaela, o tânără de 19 ani din Buzău, găsită moartă într-o anexă a casei. Fata era elevă în clasa a XII-a

Mihaela avea doar 19 ani și o viață întreagă înainte. Vineri dimineață, ea a fost găsită fără suflare într-o anexă a casei. Fata și-a pus capăt zilelor și nimeni nu înțelege ce a împins-o la un asemenea gest extrem.

Mihaela era din Potoceni și era elevă în clasa a XII-a Liceului Tehnologic de Meserii şi Servicii din Buzău. Era ambițioasă, învăța bine, iar prietenii au doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Mihaela făcuse chiar și un stagiu de practică în străinătate, prin intermediul liceului, iar după terminarea studiilor urma să lucreze în gastronomie, potrivit Campus Buzău.

Vineri dimineață, ea a fost găsită fără suflare. Nimeni nu înțelege care au fost motivele gestului său, mai ales că, spun apropiații, Mihaela se înțelegea cum nu se putea mai bine cu familia ei.

Alt tânăr mort, la 20 de ani, din cauza unei supradoze

Cosmin Stan avea doar 20 de ani și o viață înainte, însă destinul său i-a fost frânt mult prea devreme. Tânărul a fost găsit fără suflare în camera sa de cămin de Poliția Capitalei.

Cosmin Stan este fiul cunoscutului antrenor de tenis din Focșani, Costel Stan.

Tânărul, care în urmă cu doi ani a venit în Capitală, și-a găsit sfârșitul la doar 20 de ani după ce, potrivit anchetatorilor, ar fi luat o supradoză de droguri.