Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul seducţiei. Vezi cum îl ţine pe Felix lângă ea şi cum îl înnebuneşte

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu de aproximativ 10 luni. Relaţia lor merge bine şi se pare că Mihaela ştie bine cum să-l ţină cât mai mult lângă ea. Vedeta a mărturist pe pagina de Facebook care este arma ei secretă în jocul seducţiei.

01 iul. 2015, 18:06

„Amintește-ți mereu de cele mai ascuțite arme femeiești în fața bărbatului iubit și în spatele celui care nu te iubește. Nu ai nevoie de ele ca să ataci, dar pentru o bună apărare….și pentru a te salva…Când ajungeți în punctul „in caz de incendiu, spargeți geamul”, până să mânuiți toporul, scoateți mai bine la vedere armele secrete – încrederea în sine, puterea de seducție și vreo câteva nepăsări răzlețe, care să vă ducă rapid, la derută, de la fața de copil la… femeia sofisticată. Este doar un joc, iar partea amuzantă reprezintă totdeauna nivelul următor”, a postat Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică jr., Elan Schwartzenberg – cu cel din urmă având şi un copil, un băieţel pe nume Ayan. Iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner, nu a mai fost căsătorit până acum, însă este cunoscut pentru afinitatea sa pentru femeile frumoase.