Mihaela Rădulescu a flirtat cu Jason Momoa, idolul femeilor, chiar sub privirile partenerului Felix

Mihaela Rădulescu a fost prezentă alături de partenerul ei la un eveniment monden din Marea Britanie, iar prezentatoarea a flirtat cu celebrul Jason Momoa chiar sub privirile lui Felix Baumgartner.

21 sept. 2021, 15:48

Mihaela Rădulescu a fost prezentă alături de partenerul ei, Felix Baumgartner, la un faimos eveniment monden din Marea Britanie, dedicat pasionaților de aviație.

Pintre cei care au luat parte la eveniment s-a numărat și celebrul actor de la Hollywood, Jason Momoa. Actorul, care este căsătorit cu superba actriță Lisa Bonet, este un înpătimit al aviației și nu a putut lipsi de la acest eveniment exclusivist.

Mihaela Rădulescu nu a putut rezista tentației de a nu face o poză cu actorul, așa că partenerul Felix a fost cel care a imortalizat momentul întâlnirii dintre iubita sa și celebrul actor.

Felix Baumgartner a fost cel care a publicat fotografia cu Mihaela Rădulescu și Jason Momoa pe contul personal de Instagram.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner împărtășesc pasiuni comune, printre care se află și fascinația pentru zborul cu avionul sau elicopterul.

Cascadorul este un foarte bun pilot, iar înainte de decolare, bruneta şi-a răsfăţat iubitul cu un sărut, moment surprins de un prieten al celor doi, iar Mihaela nu s-a sfiit să le arate şi fanilor.

„Acum este sărutul și zburatul. Tu poți să zbori, eu pot să sărut”, i-a spus Mihaela Rădulescu partenerului ei, relatează CanCan.

Mihaela Rădulescu, pretenţii uriaşe ca să accepte rolul de detectiv în show-ul „Masked Singer”: de la avion business class la… brânză în cabină

Mihaela Rădulescu

a fost invitată să intre în rolul de detectiv în show-ul „Masked Singer” de la Pro TV. Iar pretenţiile ei pentru a accepta acest rol nu au fost deloc mici.

Pe lângă onorariul cu multe zerouri, Mihaela Rădulescu a avut şi alte pretenţii, unele de-a dreptul neobișnuite. Iar producătorii emisiunii i-au îndeplinit până şi cea mai mică dorinţă. Aşadar, vedeta a solicitat să aibă la dispoziţie un avion business class, cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer. De asemenea, a vrut o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști, atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr, dezvăluie ciao.ro

Dar cea mai ciudată pretenție a fost să aibă… brânză în cabină! Pe lângă alte fructe precum ananas și fructe de pădure.

Mihaela Rădulescu a povestit, într-un interviu mai vechi acordat ciao.ro, că relația ei cu Felix este foarte solidă, în ciuda zvonurilor că s-ar fi despărţit. Vedeta spune că a învăţat, cu timpul, să nu mai fie geloasă, o problemă care altădată îi afecta relațiile.

”Am făcut toate formele de gelozie. De la țipat, trântit, plecat căutat, adică… toate alea. Dar recunosc că erau undeva la începutul vieții mele, să zic așa, în tinerețe. M-am deșteptat destul de devreme, să știi, nu mai știu de la cine și de la ce. Dar m-am deșteptat. Acum aș putea să zic că sunt prea relaxată chiar. Acum am reclamații pe invers, că nu mă interesează, de ce nu sun noaptea…

Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare”, este de părere vedeta.

 

 

 

 


loading...