Mihaela Rădulescu a inventat o dietă care o ajută să arate perfect. Vezi cum funcţionează

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. Este o scriitoare de succes, o mamă împlinită, duce o viaţă de lux în Monaco şi, nu în ultimul rând, este o femeie frumoasă, cu forme perfecte. Recent, ea le-a mărturisit admiratoarelor dieta care o ajută să se menţină în formă.

27 sept. 2013, 08:19
Mihaela Rădulescu a inventat o dietă care o ajută să arate perfect. Vezi cum funcţionează

„Nu-s chiar gospodină desăvârşită, că nu-mi place să stau în bucătărie zilnic, dar când m-apucă, adică de vreo 3 ori pe săptămână, îmi ies nişte treburi faine. M-am nascut şi am crescut în Moldova, nu te lasă să pleci de-acolo fără să ştii să faci mâncare bună:))). Şi, ştiţi vorba aia, poţi să scoţi câte fete vrei din Moldova, dar nu poţi să scoţi Moldova din ele:)))”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

La 44 de ani, Mihaela are o siluetă de invidiat. Vedeta le-a dezvăluit fanelor cura de slăbire pe care a inventa-o şi care, spune ea, dă rezultate garantat. „Inventasem „dieta Einstein” pornind de la zicerea savantului, „Imagination is more important than knowledge” – mănânci două frunze de salată şi-ţi imaginezi că-s spare ribs :)))) Funcţionează, dacă eşti în vreo panică de contur:)))„, a scris aceasta pe pagina de socializare.