Mihaela Rădulescu a spart BANCA! Ce salariu URIAŞ primeşte pentru a prezenta „Ferma”

Mihaela Rădulescu are o cotă de piață de invidiat pentru ceilalți oameni din showbiz. PRO TV a reușit să o convingă cu onorarii foarte bune să particicipe la mai multe show-uri de succes.

05 apr. 2019, 18:20
Mihaela Rădulescu a spart BANCA! Ce salariu URIAŞ primeşte pentru a prezenta „Ferma”

Mihaela Rădulescu este prezentatoare la show-ul Ferma de la PRO TV după ce a fost în juriu la Românii au talent. Cum încasările din publicitate de 200 de milioane de euro anual sunt vitale pentru liderul de audiență din România, vedetele care aduc audiență sunt foarte bine plătite, scrie DCbusiness.

Mihaela Rădulescu, ANUNŢ-ŞOC despre relaţia cu Felix Baumgartner. Ce au decis cei doi după 5 ANI de IUBIRE

Surse din showbiz spun că după mai multe discuții inclusiv cu CEO-ul PRO TV, lituanianul Alexandras Cesnavicius, suma agreată cu Mihaea Rădulescu pentru a prezenta Ferma a fost de circa 100.000 de euro, plus bonusuri.

Suma este aproximativ egală cu cea primită pentru participarea în juriu la Românii au talent.

Conducerea PRO TV a fost de acord să-i facă vedetei și o sală de fitness chiar la locul filmărilor pentru cele trei luni de contract.

„A fost primul lucru pe care l-am cerut colegilor de la PRO TV, amenajarea unei săli de minisport. Întâi programul de dimineață, apoi filmările”, a spus Mihaela Rădulescu.