Mihaela Rădulescu a tras LOZUL CÂŞTIGĂTOR. Cât de bogat este Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu se poate lăuda cu un iubit cunoscut în toată în lumea, dar mai mult de decât atât, acesta deține o avere remarcabilă.

10 apr. 2017, 08:10
Mihaela Rădulescu a tras LOZUL CÂŞTIGĂTOR. Cât de bogat este Felix Baumgartner

Felix Baumgartner, iubitul austriac al divei de la Monaco, a strâns până în acest moment o sumă uriașă, de 245 de milioane de dolari.

Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le va vrea şterse. Cum arăta în urmă cu 20 de ani alături de Ştefan Bănică Jr FOTO

Felix Baumgartner a ajuns să fie cunoscut peste tot mulțumită activității sale de parașutist și jumper BASE. Acesta a stabilit recordul de saritura de pe cea mai joasa constructie (30 de metri, de pe mana Statuii Cristos Mantuitorul din Rio de Janeiro) si de doua ori recordul de saritura de pe cea mai inalta constructie (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia si turnul Taipei 101 din Taiwan), potrivit Cancan.

In 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Manecii in cadere libera, folosind o aripa delta fabricata din fibra de carbon atasata pe spate.

ROMANII AU TALENT 2017. Mihaela Rădulescu s-a dat de gol: „Am un deja vu cu Bănică!”

In 2012 a urcat cu un balon umplut cu heliu pana in stratosfera, imbarcat intr-o nacela etansa, din care a sarit de la altitudinea de 39,045 km. In prima parte a coborarii in cadere libera a depasit viteza sunetului, atingand 1342,8 km/h, cea mai mare viteza cu care s-a deplasat pana la acea data un om care nu se afla intr-un vehicul.