Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv al divorţului: „Sunt încă o femeie înşelată de un milionar…”

Mihaela Radulescu a dezvaluit, intr-un interviu acordat pentru Cotidianul, citat de Mediafax, motivul pentru care a divortat de Elan Schwartzenberg.

02 apr. 2018, 07:41
Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv al divorţului: „Sunt încă o femeie înşelată de un milionar…”
„Nu vreau sa intru in detalii, intotdeauna am sperat ca daca sunt discreta si doamna si cei din jur vor intelege si vor proceda la fel. Dar vin in premiera si spun ca sotul meu a gresit lamentabil si n-am mai putut sa reconstruiesc afectiv nimic pe un soclu putred. Si spun asta dupa ce timp de 7-8 luni toata lumea m-a aratat pe mine cu degetul si a comentat numai pe langa subiect si foarte departe de adevar”, a declarat Mihaela Radulescu.
„Sunt inca o femeie inselata de un milionar care a uitat de unde a plecat si ce familie frumoasa are, nimic nou sub soarele dambovitean. Am inca eleganta de a nu rosti numele femeilor care au trecut prin sufrageria mea in calitate de doamne si s-au oprit in dormitoare de hotel cu sotul in calitate de curve, le mai las putin sa se perpeleasca, imi place sa ma distrez putin cu mintea lor, mai ales cand poza lor sociala e una asa «imaculata».”
 „Ce-mi doresc pentru mine si copilul meu e o chestiune personala, nu simt nevoia sa marturisesc nimic. Dar, pentru ca sunt un om atat de corect si de muncitor, mi se vor implini si de data asta visurile, iar cand voi intoarce capul voi vedea aceeasi cohorta de barfitoare, de complexati, de prosti si ticalosi care nu vor evolua cu nimic si nu vor castiga nimic in plus pentru viata lor. O sa le zambesc, ca si pana acum, si ma voi duce mai departe in drumul meu, inconjurata de lumea frumoasa si desteapta in care-mi place sa traiesc si preocupata strict de lucrurile simple si importante din viata. Continuu, ca si pana acum, sa caut niste raspunsuri.”