Mihaela Rădulescu, despre comportamentul ei de la „Românii au talent”

Mihaela Rădulescu a stârnit un val de antipatii de când a revenit în televiziune, darm cu toate acestea, vedeta crede că este întruchiparea perfecţiunii. Deşi are în "palmares" parteneri celebri şi bogaţi, diva de la Monaco mărturiseşte că nu se pricepe la agăţat. Se bucură însă de gustul succesului, cu orice preţ şi fără niciun regret.

23 mart. 2015, 08:39
Mihaela Rădulescu, despre comportamentul ei de la „Românii au talent”

Mihaela Rădulescu a revenit pe micul ecran, la 45 de ani. Este însă unul dintre cei mai criticaţi juraţi ai concursului de talente „Românii au talent”.

Deşi a iscat un val de nemulţumiri după ce i-a spus unei gimnaste de 14 ani că e grasă, s-a tăvălit pe scenă în făină şi a criticat mai mulţi concurenţi, Mihaela nu are nicio remuşcare.

Nici eu nu sunt un om rau, dar mai sar la carotida cuiva daca e cazul, macar dau din gura fara sa fac real ceva rau„, a declarat Mihaela într-un interviu acordat unui post de radio.

Deşi vorbeşte despre dragoste şi se laudă cu faimoase cuceriri, Mihaela susţine că e timidă în relaţiile cu bărbaţii. Chiar dacă a sărutat un concurent de 22 de ani.

CITEŞTE ŞI Mihaela Rădulescu, la munca de jos, de dragul lui Felix Baumgartner. Ce a ajuns să facă vedeta