Mihaela Rădulescu, detalii incitante despre relaţia cu Felix Baumgartner. „El este un bărbat cu…”

Mihaela Rădulescu a vorbit în cadrul unei emisiuni despre relația cu Felix. Vedeta a făcut dezvăluiri fără perdea despre viața sa intimă.

09 mai 2017, 07:58
Mihaela Rădulescu, detalii incitante despre relaţia cu Felix Baumgartner. „El este un bărbat cu…”

Provocată de moderatori să spună cum este relația cu un străin, „diva de Monaco” a oferit detalii din viața ei, scrie vip24.ro.

Citeşte şi Felix Baumgartner, despre Mihaela Rădulescu. „Uneori îi mai trebuie o palmă…”

„Voi întrebaţi-mă orice, eu vă răspund. Ne iubim mult, el s-a şi nimerit să fie exact pe stilul meu. Noi avem doi prieteni buni de familie, se iubesc de mai bine de douăzeci de ani, dar ea nu zboară neam! Nu suportă să urce într-un elicopter. Puţină lume ştie că Felix este de ani buni unul dintre cei mai buni piloţi de elicopter şi nu o spun doar pentru că este Felix al meu. El este un bărbat cu… să spunem… multe calităţi! Ştii, ai impresia aia că austriecii sunt aşa, nişte oameni reci, dar nu este adevărat! El este super-hot!”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi Felix Baumgartner s-a dat de gol pe Facebook! Mihaela Rădulescu şi iubitul austriac s-au căsătorit în secret?!

Vedeta a povestit mândră și despre fiul ei. Ea spune că este atât de cuminte încât de roagă să facă năzbâtii ca sa poată aduna amintiri. Ea a declarat că „s-a bucurat” atunci când și-a rupt mâna, pentru că doar așa învață să se protejeze de pericole.