Mihaela Rădulescu, filmată de Revelion în ipostaze sexy de iubitul său, Felix Baumgartner FOTO+VIDEO

După ce a filmat pentru "Protevelion" la Bucureşti, Mihaela Rădulescu s-a întors în sudul Franţei, la Monaco, acolo unde trăieşte alături de fiul său Ayan şi unde o aştepta iubitul Felix Baumgartner.

02 ian. 2022, 20:49
Mihaela Rădulescu, filmată de Revelion în ipostaze sexy de iubitul său, Felix Baumgartner FOTO+VIDEO

Mihaela Rădulescu a petrecut atât Crăciunul, cât şi Revelionul, la Monaco şi a impresionat cu ţinutele provocatoare pe care le-a purtat şi pe care partenerul său le-a imortalizat şi le-a postat pe Instagram.

După zilele de Crăciun, petrecute cu prietenii lui Felix, Revelionul a fost rezervat unei cine speciale, pentru care Mihaela Rădulescu şi-a ales ţinuta cu mare grijă. Un mix de alb şi negru, cu rochie mulată neagră, pardesiu alb, pantofi şi geantă asortate şi un mic touch de roşu de la breteaua sutienului, scrie OK Magazine.

Cel mai probabil, acest outfit a fost compus din piese Chanel, de vreme ce, cu câteva zile înainte, Mihaela Rădulescu a fost la cumpărături într-un magazin de lux.

Cert este că Felix Baumgartner a fost impresionat atât de ţinuta partenerei sale de viaţă, cât şi de formele ei perfecte, pe care le-a imortalizat într-un filmuleţ postat pe Instagram şi foarte apreciat de mii de fani internauţi. Şi chiar ar fi fost păcat să n-o vedem şi noi pe diva de la Monaco într-o asemenea ipostază sexy.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, decorat de Arhiepiscopia Tomisului cu Crucea Dobrogei: „Sunt realmente impresionat şi onorat. O voi primi pentru sprijinul acordat ortodoxiei în al doilea an al pandemiei”


loading...
Partenerii noștri