Mihaela Rădulescu, gafă de proporţii pe Facebook

MIHAELA RĂDULESCU a postat pe Facebook o poză cu micul ei dejun sănătos, care includea și un iaurt cu termenul de valabilitate depășit de trei zile. A urmat un schimb de replici savuros cu admiratorii ei.

19 mart. 2014, 13:02

Mihaela Rădulescu a scris pe pagina sa de Facebook despre cât de mult ţine la momentul micului dejun, pe care şi-l pregăteşte cu atenție şi care îi oferă energie suficientă pentru întreaga zi. „Primul, în fiecare dimineaţă… Amestec de senzaţii, fiori de plăcere şi valuri de energie după, …. care-mi trezesc mereu aceeaşi poftă pentru a doua zi… Şi nu e vorba de vreun bărbat !:))))))) Începeţi lista de treburi zilnice cu voi înşivă. Mic dejun cât mai sănătos, sport măcar 15 minute şi duş, spălat pe dinţi şi pe creier, de gânduri negre sau meschine:). S-aveţi o zi frumoasă!”, a scris vedeta.

Mihaela Rădulescu s-a întors în patul unui fost iubit. Acesta nu a putut să-i reziste

 

După ce a postat fotografia cu masa ei de dimineață, Mihaela a primit foarte multe comentarii, cele mai multe pozitive, precum „Mic dejunul campionilor”, dar şi unele negative, precum care „product placement”, scrie site-ul dailybusiness.ro.

Cineva a fost însă destul de vigilent, observând un detaliu care i-a scăpat vedetei: „Activia ta a expirat săptămâna trecută, vineri pe 14.03. Te admir pentru forma excelenţă şi parteneriatul cu Danone, however, Activia cu fructe e plin de coloranţi şi zero nutrienţi!!! Toţi nutriţioniştii recomandă iaurtul simplu, iar tu ştii asta fff bine şi nu cred că îl foloseşti pe cel din poză! O zi minunată!”. Mesajul a strâns imediat peste 50 de like-uri, scrie eva.ro.

„Poftă bună! Fără iaurturi 0%, nu sunt sănătoase, fără iaurturi cu fructe sunt pline de coloranţi, nu cred că un nutriţionist recomandă acest mic dejun şi cred că ai slăbit cam mult…”, i-a scris altcineva.

Deranjată de tonul critic al comentariilor, Mihaela Rădulescu a reacționat: „Sunteţi mai informaţi decât oamenii de ştiinţă, dragilor. Bănuiesc că iaurtul e pasiunea voastră, nu zvonistica de maidan. Sunt convinsă că vă petreceţi timpul liber, tot în laboratoare şi că vieţile voastre sunt perfecte, cap-coadă şi mai ales, coadă-cap.:))). Zău, mai terminaţi cu prostiile şi mâncaţi sănătos. Inclusiv iaurtul ACTIVIA da, exact Activia e pe lista de alimente sănătoase”, a scris ea pe Facebook