Mihaela Rădulescu, mărturisiri INTIME. I-a cedat lui Felix Baumgartner după ce a scos-o la o SHAORMĂ

Mihaela Rădulescu se iubește de peste trei ani cu Felix Baumgartner. Cei doi se înțeleg perfect, deși Diva de la Monaco susține că nu formează cu iubitul ei un cuplu normal.

25 mai 2018, 18:31
Mihaela Rădulescu, mărturisiri INTIME. I-a cedat lui Felix Baumgartner după ce a scos-o la o SHAORMĂ

Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri despre relația lor la o emisiune tv.  Printre altele, vedeta a povestit că una dintre ideile romantice pe care Felix Baumgartner le-a avut a fost să o scoată la o shaorma în Elveția.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima noapte de dragoste cu Felix. DETALII PICANTE

„La prima întâlnire a fost ceva mișto din care nu am înțeles nimic. Nu eram nici pregătită să mă îndrăgostesc. Ai să râzi, dar ideea lui cea mai mișto de romantism a fost să mă scoată la o shaorma în Elveția. Nu suntem un cuplu normal, dar îmi place. E un altfel de viață, dar tocmai asta mi se pare frumos. Când stai toată ziua bot în bot sigur găsești ceva de la care să te cerți. Mai are o calitate fantastică: face curat și spală vasele”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, din nou GOALĂ pe Internet. IMAGINILE-ŞOC cu care a surprins pe toată lumea FOTO

Mihaela Rădulescua explicat și cum se înțelege Felix Baumgartner cu fiul ei, Ayan: „Se înțeleg ca doi băieți de aceeași vârstă, pentru că Felix nu e așa cum credeți voi, are undeva la 11 ani, în general în viață. Fiul meu are 14 ani, e mai matur. Asta cred că mă face și fericită, mi-am dat seama că îmi place să fiu mamă chiar pentru doi. Mi se pare genial”.