Mihaela Rădulescu, MESAJ INCITANT de la MONACO. Cum şi-a provocat FANII

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, de mai bine de trei ani, și se declară o femeie fericită și împlinită.

03 nov. 2017, 15:22
Mihaela Rădulescu, MESAJ INCITANT de la MONACO. Cum şi-a provocat FANII

Mihaela Rădulescu este activă în mediul virtual, așa că, uneori, ea le lansează câte o provocare admiratorilor. Așa s-a întâmplat și de această dată.

Mihaela Rădulescu l-a părăsit pe Felix Baumgartner chiar la aniversarea a trei ani de relaţie

„Se tot spune că a dărui un zambet e gratis :). Ei bine, eu nu vi-l dau degeaba 🙂 – as vrea inapoi toate zambetele voastre, fără răutăți, fără suspiciuni :), fara invidii… Așa, pur și senin, ca și cum ar veni din adâncul sufletului. Ca si cum asta e exact ce ne-ar uni, măcar ca stare de spirit, preț de… un zambet. După toate studiile, doar noua ne-a dat destinul darul de a zambi și insist sa cred ca nu ni l-a dat degeaba. Orice chip e mai frumos si mai luminos cu un zambet pe el, orice s-ar întâmpla să fie mai întunecat pe dinăuntru. Să nu-i ignorăm forța, căci zambetul are puteri miraculoase, mai ales asupra celor mereu încruntați :).  O zi senina, dragii mei. Dacă vreți îndeajuns, exact așa va fi! Mereu cu gânduri bune”, a scris Mihaela pe Facebook.