Mihaela Rădulescu, mesaj pe Facebook înainte de FINALA ROMANII AU TALENT: „Doamneee?”

Înainte de finala emisiunii "Românii au talent", Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

12 iun. 2015, 17:40
Mihaela Rădulescu, mesaj pe Facebook înainte de FINALA ROMANII AU TALENT: „Doamneee?”

A mai trecut încă un sezon din emisiunea „Românii au talent”, iar Mihaela Rădulescu a „bifat”, o dată cu acest show, şi postura de jurat. Astăzi, înainte de marea finală, diva e copleşită de emoţii.

„Am o emisiune importantă pentru mine şi pentru toti cei implicaţi, fie că-s echipa sau concurenti. Si ma bucur să văd că oamenii care contează în viaţa mea mă sună să-mi ureze baftă şi înţeleg că am nevoie de susţinerea lor emotională, oricât de departe ar fi, oricâte avioane sau maşini ne-ar uni, daca ne-am porni la drum. Dacă aveţi un gând bun de dăruit, îl primesc cu tot sufletul. Energia bună vine de la oameni buni, care-ţi ştiu sufletul şi care pot renunta, pentru câteva secunde, la ei insişi. Iar din renunţarea asta simplă, rezultă asa o bucurie întreagă după…. Bucuria că ai daruit un gand bun te duce atat de departe…”, a scris ea, pe Facebook.

„N-am avut asemenea emotii la nicio emisiune de pana acum – si am facut cateva mii, in direct… Ce-o fi in sufletul concurentilor, Doamneeeee?”, a continuat Mihaela, pe reţeaua de socializare.