Mihaela Rădulescu pe Facebook: „Îl sărută ca o amantă pofticioasă…”

Mihaela Radulescu surprinde cu fiecare aparitie Dupa ce a pozat goala in piscina si a aparut in bikini in timp ce gatea, acum vedeta uimeste din nou.

16 apr. 2016, 08:50

Recent, diva de la Monaco a postat o  imagine pe Facebook in care s-a fotografita provocator, intr-o fusta minuscula. 

 „Mama lor de selfie-uri, că tare-s bune când te întreabă bărbatul cum arăţi când ieşi din casă….cu alţii. Noroc că-s prieteni comuni şi buni, că altfel, sigur fusta era prea scurtă:). Bune, proaste, selfie-urile sunt de bază într-o relaţie în care cei doi de se iubesc, dar locuiesc în tari diferite…

Şi sunt convinsă că toţi aţi descoperit treaba asta, oricât râdeaţi, că şi mine, la începuturile erei selfie-urilor, de toţi şi toate care nu ratau nicio oglindă din drum. Încă nu pot să ma abţin să râd la selfie-urile din baie, când colţul de wc, firul de tras apa la aceeaşi instalaţie sau tocul sprijinit pe maşina de spălat îţi strica orice bună intenţie… Ne apropiem fiecare cum putem de cei dragi…. Pentru unii, e de-ajuns să întindă mâna şi dau de omul drag …sau deschid ochii şi văd lumina din ochii celuilalt…. Pentru noi, ăstia, care avem altfel de relaţii, pozele, selfie-urile, facetime-ul, telefonul, mailul, sunt podurile pe care ni le contruim ca să umplem distanţa dintre un mal şi celălalt. Poate că unii îşi fac selfie-uri şi din narcisism sau poate din nevoia de a arăta ce ştiu ei că au mai apetisant, dar îndragostiţii lumii îşi fac selfie-uri …de dor, de drag, de alint şi cu încrederea că cel care le primeşte simte….iubirea şi…dorinţa…… de a fi, cât mai repede, din nou împreună. Culmea, se întâmplă mereu, în iubirile care ştiu ce vor”, a scris Mihaela pe contul de socializare.

După care a adăugat motive de iubit o femeie :

– pentru ca e frumoasa in lumina ochilor LUI
– pentru ca e vesela si energica intr-o dimineata, ciufulita si alintata in alta…
– pentru ca stie sa gateasca cand ii e foame
– pentru ca tine casa curata si il face si pe el sa respecte ordinea
– pentru ca il lasa in pace cand el exact asta vrea
– pentru ca nu vrea sa-l schimbe, ci doar sa-l puna intr-o lumina mai buna in ochii celorlalti, caci ea il iubeste deja.
– pentru ca ii intelege pasiunile si nu vrea si ea sa se faca vanator sau harley-ista.
– pentru ca stie sa taca expresiv
– pentru ca nu uita sa fie femeie nici cu sortul de bucatarie pe ea
– pentru ca nu tipa, nu sparge obiecte si nu tranteste usi
– pentru ca are pasiunile ei si nu il bate la cap mereu cu cerut explicatii despre unde e si cu cine.
– pentru ca nu are gelozii absurde si e sigura pe ea
– pentru ca il alinta ca o mama, il saruta ca o amanta pofticioasa si ii calca hainele ca o profesionista
– pentru ca nu viseaza doar ce au alte femei, ci exact ce are ea nevoie…
– pentru ca stie sa fie FEMEIE. Una singura, in care e un intreg harem de femei la dispozitia unui singur barbat.

Cum iubesc barbatii si ce putem sa facem intru reusita unei vieti in doi e o treaba pe cont propriu, cam ca o lectie de calarie – nu poti sa incaleci orice armasar nedresat, decat daca ai un curaj care sfideaza logica si nici nu poti sa-i dai comenzi unui cal pe care nu-l cunosti si care nu te cunoaste. Iar ca sa ajungi la placerea galopului, trebuie sa exersezi, cu rabdare, mersul la pas, trapul si, din cand in cand, pasul saltat. Iar daca faci o pasiune din calarie, trebuie sa cureti si grajdul…si calul, oricat de neplacut ar fi… (adaptare dupa un fragment din cartea mea „Cum iubesc barbatii” – ed. Polirom). 
Un weekend pe cai mari !:)”, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Mihaela Rădulescu pe Facebook: „Avantajul e că pot şi cu lumina aprinsă”