Mihaela Rădulescu, relaxare de lux, la Saint Tropez, alături de fiul Ayan, și iubit. Reacția altei vedete din showbiz: „Exact ca la Voineasa”

Mihaela Rădulescu a postat pe rețelele de socializare imagini din vacanța petrecută la Saint Tropez, alături de fiul ei, Ayan, și iubitul mai tinerel, Felix.

16 iun. 2021, 13:08

Mihaela Rădulescu a făcut o surpriză fanilor, ea a postat pe rețelele de socializare imagini din vacanța de lux pe care a petrecut-o la Saint Tropez, alături de fiul ei, Ayan, și iubit, Felix. Ayan Schwartzenberg s-a transformat într-un bărbat în toată regulă și este chiar mai înalt decât mama lui.

Cei trei s-au relaxat în atmosfera minunată de la Saint Tropez, mai ales că împărtășesc o pasiune comună pentru sport.

Postarea Mihaelei Rădulescu a strâns zeci de like-uri și comentarii în doar câteva minute, inclusiv o observație simpatică de la Cabral, care a scris „Da, exact ca la Voineasa”, la o imagine în care diva se relaxează alături de Ayan.

Mihaela Rădulescu: „Trebuie să fii o mamă tare mândră cu aşa băiat voinic”

O altă fană i-a scris: ”Ce poză frumoasă! Trebuie să fii o mamă tare mândră Mihaela cu aşa băiat voinic.. Ai vreun reper/ vreo inspiraţie/ recomandare de reflectie în ceea ce priveşte creşterea unui aşa băiat încrezător şi isteţ, dar pare-se cu picioarele pe pământ? ❤️ Creşterea unui copil e cea mai mare provocare a vieţii, aşa este?”, notează OKmagazine.

Cu siguranţă Mihaela este o mamă fericită şi liniştită.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner le-au demonstrat tuturor că relația lor de șapte ani e mai puternică ca niciodată și că distanța dintre ei nu îi afectează în vreun fel.

Cei doi sunt împreună de aproape șapte ani. În ciuda gurilor rele, relația celor doi merge nemaipomenit, în ciuda distanței. Au apărut tot felul de zvonuri prin presă că s-au despărțit, dar dovada postată pe internet de fosta prezentatoare e cât se poate de clară că totul merge bine.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.