Mihaela Rădulescu, prima reacţie despre întoarcerea la TV. Ce emisiune va prezenta vedeta şi la ce post

Mihaela Rădulescu s-a retras din juriul emisiunii "Românii au talent", iar acum a fost anunțată ca prezentatoare pentru "Ferma", varianta transformată a show-ului "Ferma Vedetelor".

19 dec. 2018, 06:51
Mihaela Rădulescu, prima reacţie despre întoarcerea la TV. Ce emisiune va prezenta vedeta şi la ce post

Mihaela Rădulescu va prezenta emisiunea alături de Cristian Bozgan, „cu o experiență militară extinsă” și specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme, „un lider în adevăratul sens al cuvântului”.

Mihaela Rădulescu, noi imagini incendiare la aproape 50 de ani. Cum s-a pozat diva de la Monaco FOTO

Dacă la „Ferma Vedetelor” participau numai persoane publice, noul show va pune în competiție 18 concurenți din medii sociale diferite și cu profesii variate. Nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme.

„Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o… nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață”, a declarat Mihaela Rădulescu.