Mihaela Rădulescu, secretul unei siluete bine definite: „La mine nu e pe sezoane, stai că vine iarna, stai că vine vara. Am o disciplină constantă”

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu se mândreşte cu o siluetă care ar face invidioasă şi o adolescentă. Recunoaşte că a avut dintotdeauna un metabolism bun, dar nu se mai bazează doar pe el, ci mai curând pe disciplină.

27 sept. 2021, 13:25
Mihaela Rădulescu, secretul unei siluete bine definite: „La mine nu e pe sezoane, stai că vine iarna, stai că vine vara. Am o disciplină constantă”

Detectivul de la Masked Singer România recunoaşte că respectă cu sfinţenie o regulă: indiferent de anotimp, face sport. Desigur, antrenamentele constante sunt dublate de o alimentaţie corectă. Vedeta a declarat, pentru Click, că privilegiază legumele şi fructele, iar carne mănâncă rar, doar când i se face poftă.

Mihaela Rădulescu dezvălui secretul siluetei perfecte: Fructe, legume şi sport practicat în mod constant

Fac sport trebuie, da! În general, la mine nu e pe sezoane sau stai că vine vara, stai că vine iarna, nu. Am o disciplină constantă şi fac sport de când mă ştiu şi nu am de gând să mă las, pentru că dacă mi se mai întâmplă şi mie să mai las baltă treaba asta şi să mă apuc de dulciuri, simt nevoia să fac mai mult, mai e şi vârsta, sunt mai multe lucruri care, la un moment dat, te fac să munceşti puţin mai mult decât munceai sau să fii mai disciplinat decât de obicei, ca nu cumva să ajungi în zona în care e mai greu să elimini kilogramele în plus.

Citeste si Se cunosc de la grădiniţă şi au rămas împreună până acum. Recunoşti cele două vedete?

Să ştii că, în general, toată viaţa am avut un metabolism bun şi am mâncat tot ce am poftit. Recunosc cinstit că nu mai fac chiar aşa de câţiva ani buni. M-am disciplinat puţin şi la capitolul mâncare dar, dacă vrei, nu din pricina unei obsesii pentru greutate, ci din mai multă grijă pentru sănătate şi, mă rog, avem şi mai multe informaţii acum, ştim mai bine ce ne face bine, ce nu, am început să fiu puţin mai atentă. Nu am vrut niciodată să fiu un vegetarian convins dar m-am trezit că aproape sunt. Nu am vrut nici să fiu extremistă, mănânc foarte multe legume şi fructe, dar nu sunt deloc împotriva unei bucăţi de carne, dacă mi-e poftă. Doar că văd că mi se întâmplă tot mai rar”, a povestit Mihaela pentru sursa citată.

Citeste si Anamaria Prodan bagă spaima în amantele lui Laurenţiu Reghecampf. Mii de reacţii la postare