Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu au un copil împreună, în comedia Selfie

Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu sunt din nou împreună, la aproape 20 de ani de când formau un cuplu, de această dată pe marile ecrane, unde, din 9 mai, îşi continuă povestea de dragoste în filmul "#Selfie", de Cristina Iacob.

24 apr. 2014, 11:39
Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu au un copil împreună, în comedia Selfie

Filmul îi aduce pe cei doi în ipostaza de părinţi, care pe plan financiar au reuşit să îşi susţină din plin copilul, însă emoţional au lipsit cu desăvârşire din evoluţia tinerei Yasmine (Crina Semciuc), ce poate fi descrisă cu uşurinţă ca un copil de bani gata.

Mihaela Rădulescu, declaraţii incendiare: „Da, l-am înşelat. Am fost şi înşelată”

În regia Cristinei Iacob, comedia „#Selfie” are o distribuţie impresionantă, din care nu lipsesc celebrităţile, Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu fiind însoţiţi pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu, Carmen Tănase şi Cătălin Căţoiu.

Filmul „#Selfie” se bucură şi de prezenţa unor actori consacraţi precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu şi Florin Călinescu, care vor cuceri publicul prin personajele lor savuroase.

Cea mai grea misiune însă le revine tinerilor care interpretează rolurile principale în comedia „#Selfie”: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu s-a întors în patul unui fost iubit. Acesta nu a putut să-i reziste