Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner vor fi părinţi?

Mihaela Rădulescu i-a spus în glumă iubitul său, Felix Baumgartner, că intenţionează să rămână însărcinată anul viitor.

04 mai 2015, 11:21
Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner vor fi părinţi?

Duminică, Mihaela Rădulescu s-a aliniat la start pentru maratonul umanitar „Wings for Life”. Însă până să înceapă alergarea, Mihaela a făcut jocurile în cortul rezervat presei, acolo unde şi-a adus iubitul, pe celebrul Felix Baumgartner, recordmenul poreclit „omul supersonic”, după ce a sărit cu paraşuta din stratosferă.

Deşi austriacul nu a participat la maraton în calitate de alergător, ci doar ca şofer al maşinii oficiale, Mihaela a făcut tot posibilul ca ea să rămână în plan secund, invitând presa să-l intervieveze şi să îl fotografieze mai mult pe Felix, scrie fanatik.ro. Diva a avut grijă ca discuţiile cu Baumgartner să fie strict despre maratonul „Wings for life”, însă iubitul ei, extrem de amabil şi natural, a răspuns tuturor întrebărilor presei.

CITEŞTE ŞI Reacţia stupefiantă a Mihaelei Rădulescu când Felix a fost întrebat dacă se căsătoreşte cu ea

În exclusivitate pentru Libertatea, austriacul a declarat că ia în calcul ca anul viitor să alerge şi el în echipa iubitei sale.

„Poate rămân gravidă până la anul, iubitule?”, l-a întrerupt Mihaela pe Felix.

„Fireşte, doar glumesc!”, a ţinut diva să puncteze, cu un zâmbet larg, realizând că gura i-a luat-o puţin înainte.

De glume s-a ţinut şi Felix, care a mărturisit că el este şeful în relaţia lor.

„Îmi place de ea că e puternică, organizată, ştie ce vrea. Dar eu sunt şeful! O mai las din când în când să facă pe şefa, asta pentru că ştiu că îi place să se simtă şefă, dar, în final, eu sunt şeful”, spune Felix râzând.