Mihaela Rădulescu, surprinsă după ce Dani Oțil a anunţat că va deveni tată. Diva de la Monaco, fără reacţie!

Dani Oțil a anunțat că în câteva luni va deveni tată. Iubita sa, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată în 16 săptămâni. Vestea cea mare a fost primită cu bucurie de prietenii, familiile și fanii celor doi.

01 apr. 2021, 22:03
Mihaela Rădulescu, surprinsă după ce Dani Oțil a anunţat că va deveni tată. Diva de la Monaco, fără reacţie!

Mihaela Rădulescu, surprinsă după ce Dani Oțil a anunţat că va deveni tată. Fosta iubită a prezentatorului tv nu a publicat niciun mesaj referitor la acest subiect, însă, în urmă cu ceva vreme, după mult timp de la despărțire, a făcut o declarație referiotare la relația actuală a „matinalului”.

Mihaela Rădulescu, surprinsă după ce Dani Oțil a anunţat că va deveni tată

Vedeta spunea că nu a cunoscut-o pe Gabriela Prisacariu, însă se bucură pentru Dani Oţil și speră ca blondină să îi mulțumească pentru bărbatul pe care-l are aproape. „Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne, iartă-mă! Nu am cunoscut-o!”, declara Mihaela Rădulescu.

Gabriela Prisacariu, primele declaraţii despre sarcină. În câte luni se află iubita lui Dani Oţil: „Am pus 2 kilograme”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunţat pe 28 martie că familia lor va fi formată din trei persoane, căci blondina este însărcinată. Bucuria a fost una imensă, astfel că fostul iubit al Mihaelei Rădulescu a făcut anunțul printr-o glumă, specific lui, pe rețelele de socializare, lucru la care a apelat și partenera sa. „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oțil. „Am tot primit mesaje de genul: să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa! Challange accepted!”, a scris și Gabriela Prisăcariu pe Instagram.