Mihaela suferă de cancer ovarian de grad înalt. Singura sa șansă la viață este imunoterapia, un tratament al cărui cost nu-l poate suporta singură

Mihaela este o femeie blândă, caldă și plină de optimism, asta în pofida faptului că viața nu i-a oferit întotdeauna cele mai ușoare încercări. În decembrie anul trecut, viața Mihaelei a fost pusă la încercare atunci când a fost diagnosticată cu cancer ovarian de grad înalt.

08 dec. 2023, 18:28

Chirurgia și chimioterapia au fost etapele prin care a trecut cu curaj. Cu toate acestea, viața i-a rezervat încă o lecție dificilă, iar în mai puțin de șase luni, Mihaela a aflat că boala a recidivat.

Mihaela suferă de cancer ovarian de grad înalt

Cu o formă agresivă de cancer, Mihaela va continua să facă chimioterapie pe tot parcursul vieții. Cu toate acestea, ea a ales să își poarte zâmbetul cu demnitate și să nu-și împovăreze familia cu greutățile sale. Doar câțiva prieteni apropiați și familia știu despre lupta ei.

Mihaela iubește viața și nu-și dorește nimic mai mult decât să-și vadă fetița crescând. O rază de soare a răsărit, însă, și pe strada Mihaelei atunci când medicii au informat-o că este compatibilă pentru tratamentul de imunoterapie, o procedură ce trebuie efectuată în Turcia. Procedura este, însă, scumpă, depășind posibilitățile financiare ale familiei.

Mihaela nu va cere niciodată ajutorul, dar prietenii și cei care au aflat despre povestea ei se mobilizează pentru a o sprijini.

Cum o poți ajuta să-și vadă copilul crescând

Soțul ei a cerut ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-și salva soția.

Ea este SOTIA mea…Ella. Suntem împreună de peste 8 ani de zile. A fost dragoste la prima vedere…Nu mi-as fi închipuit vreodată ca aceasta femeie cu cei mai frumoși ochi din lume îmi va deveni iubita și mai apoi sotie.  Dumnezeu mi-a scos-o în cale și a decis ca noi sa formam o familie.

Mi-a schimbat viata la 33 de ani, facandu-ma tată…Un tată de fată, asa cum am ” planuit” , pentru ca amândoi ne doream o fetita. O cheamă Maria și ea este raza noastră de soare, o minunăție de copil.Si sunt atât de MANDRU de soția mea când o vad cât de mult se implica în educația Mariei, cât de frumos o îmbracă, câte sfaturi ii da,cât de mult o pregătește pentru viata…pur și simplu si-ar da viata pentru ea, și pentru asta ii mulțumesc.

Din păcate acum un an de zile am primit o veste nu tocmai bună, fiind diagnosticata cu o boala foarte agresivă.A fost o perioada destul de grea, dar fiind o persoana foarte puternica a indurat multe, și încă mai poate doar sa își vadă fetita crescând frumos lângă noi și sa se bucure de viata.Cu greu a acceptat sa fie mediatizat cazul ei pentru ca nu mai putem face față pur si simplu cheltuielilor…Urmează sa meargă în Turcia pentru un tratament destul de costisitor , și pe care ni-l doream sa îl putem acoperi noi, dar din păcate ne depășește situația.Asa ca va rog , cine poate măcar sa distribuie aceasta postare sau sa doneze cât de puțin are. DUMNEZEU e mare și sunt sigur ca nu o sa ne lase niciodată la greu„, a scris Ionuț pe Facebook.

Cei care doresc să contribuie la tratamentul Mihaelei pot face donații în conturile de mai jos:

RON (lei)

IBAN: RO64INGB0000999913210965

Titular cont: Ionuț-Cătălin Săcăreanu

Banca: ING Bank Centrala

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

EUR (euro)

IBAN: RO7OINGB0000999913233555

Titular cont: Ionuț-Cătălin Săcăreanu

Banca: ING Bank Centrala

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU