Mihaela Tatu, dezvăluiri după divorţ: „Orice om își dorește un partener. Mă văd alături de un bărbat”

Mihaela Tatu face dezvăluiri după divorţ. Vedeta a declarat că în ciuda mariajului eșuat, tot își dorește să iubească și să fie iubită. Dar, recunoaşte că odată cu înaintarea îm vârstă, găsirea unui partener cu care să rezoneze este mai dificilă.

31 mart. 2021, 15:31
Mihaela Tatu, dezvăluiri după divorţ: „Orice om își dorește un partener. Mă văd alături de un bărbat”
Mihaela Tatu, dezvăluiri după divorţ

Mihaela Tatu, dezvăluiri după divorţ. Fosta prezentatoare a trecut printr-un moment deosebit de dificil când a divorțat de bărbatul căruia i-a dăruit o fiică. A dezvăluit că își dorește un bărbat cu care să călătorească în toată lumea și să își petreacă timpul distrându-se.

Citeşte şi: Mihaela Tatu, despre lupta cu depresia: ”Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le ducă”

Mihaela Tatu, dezvăluiri după divorţ

Orice om își dorește un partener, dar relația nu-mi doresc să se bazeze pe nevoi. Dar este foarte greu cu cât înaintezi în viață este foarte greu să mai găsești un om cu care să rezonezi. Și dacă voi întâlni un om cu care să mă simt bine, nu știu ce se va întâmpla. Dorința de control pierde omul. Tu trebuie să fii doar foarte pregătit pentru ce urmează să ți se întâmple.

Mă văd mai încolo alături de un bărbat, într-o mașină mare să călătorim în toată lumea, să ne ținem de mână, să citim împreună, să râdem mult, să avem libertate, să ne respectăm timpul și spațiul. Iar oamenii acum ies din relații destul de șifonați.

Eu mă tot gândesc la oamenii care stau în relație deși nu mai au nimic în comun, iar copiii simț. Ălă este compromis. Și eu nu prea am făcut compromisuri, dar m-am străduit să las în urma mea lucruri bine făcute. Să faci concesii este una, dar să faci compromisuri e alta”, a spus Mihaela Tatu, pentru Antena Stars.

Mihaela Tatu, trei operaţii într-un an

Mihaela Tatu e măcinată de problemele de sănătate. Una din cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România vine cu vești deloc bune pentru fanii care i-au rămas încă fideli, deși nu o mai regăsim pe micile ecrane de ani buni.

Mihaela Tatu a făcut istorie în televiziune cu emisiunea „De 3 x Femeie”, însă problemele de sănătate au determinat-o să se retragă de sub lumina reflectoarelor în urmă cu câţiva ani. După operația de fibrom uterin, vedeta s-a confruntat și cu alte probleme medicale, pe care însă a reușit să le depășească.

Vedeta spune că nu a renunțat la televiziune, ci că nu s-a mai regăsit, pur și simplu, în formatele actuale. Vedeta nu exclude însă o revenire în teșleviziune. Până atunci însă, vedeta își scrie prezentul cu optimism și cu entuziasm, chiar dacă viața a pus-o nu o dată la grea încercare.