Mihaela Tatu, trei operaţii într-un an

Mihaela Tatu e măcinată de problemele de sănătate. Una din cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România vine cu vești deloc bune pentru fanii care i-au rămas încă fideli, deși nu o mai regăsim pe micile ecrane de ani buni.

28 dec. 2020, 08:26
Mihaela Tatu, trei operaţii într-un an

Mihaela Tatu a făcut istorie în televiziune cu emisiunea „De 3 x Femeie”, însă problemele de sănătate au determinat-o să se retragă de sub lumina reflectoarelor în urmă cu câţiva ani. După operația de fibrom uterin, vedeta s-a confruntat și cu alte probleme medicale, pe care însă a reușit să le depășească.

Mihaela Tatu spune că nu a renunțat la televiziune, ci că nu s-a mai regăsit, pur și simplu, în formatele actuale. Vedeta nu exclude însă o revenire în teșleviziune. Până atunci însă, vedeta își scrie prezentul cu optimism și cu entuziasm, chiar dacă viața a pus-o nu o dată la grea încercare.

Până la 57 de ani, Mihaela Tatu pare să le fi încercat pe toate. Înainte de a deveni celebră cu emisiunea De 3 X femeie, vedeta a avut un CV care, cu siguranță, n-ar fi lăsat-o să moară de foame dacă nu avea succes în televiziune… Iar asta pentru că Mihaela Tatu a lucrat și ca prelucrător prin aşchiere, funcţionară, şefă de atelier, croitoreasă şi contabilă.

Mihaela Tatu, despre lupta cu depresia: ”Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le ducă”

Între timp, la CV-ul ei s-au adăugat și îndeletniciri ca realizator-prezentator de emisiuni radio și televiziune, trainer certificat ANC în Tehnica și Arta livrării discursului, trainer certificat persolog dupa modelul DISC, voice Over la BTI Oradea, speaker motivațional și nu numai. Din păcate, vedeta a fost nevoită să renunțe la televiziune în 2011 din cauza problemelor de sănătate.

„De când mă știu, am fost o ființă robustă, rezistentă și pozitivă. Afecțiunile cu care m-am confruntat sunt sigură că au fost rezultate ale unor comportamente și gânduri care nu erau în armonie cu ceea ce sunt. M-am vindecat repede și merg mai departe. La început n-am fost chiar atât de încrezătoare.

Până când nu am cercetat pur și simplu, de ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Apoi, privind detașat toată povestea, mi-am dat seama că nu prea am motive să nu zâmbesc, indiferent cu ce mă voi mai confrunta. Și că, în mare măsură, de mine depinde cum voi înainta în viață. Acum mai repar ceea ce am mai uzat’ în vremea în care mă aventuram în tot felul de sporturi care necesitau un strop de risc, mai multă adrenalină, că deh, sunt Berbec.

Mă hrănesc cu astfel de trăiri și emoții.  În afară de un genunchi operat iar, pe care îl tot recuperez, sunt bine. Cât despre psihic, lui îi mulțumesc pentru faptul că am dus un an în care am avut 3 intervenții chirurgicale. Acestui psihic tare și ludic și pozitiv, care mă face să văd totul dintr-o perspectiva generală și firească a existenței. Mă respect și mă iubesc. Fiica mea mi-a spus odată să fiu liniștită, pentru că marile opere de artă, din când în când, intră într-un program de restaurare”, a mărturisit Mihaela Tatu într-un interviu pentru Fanatik.