Mihai Albu a câştigat procesul cu fosta soţie: „Iulia este bună de plată”

Mihai Albu a câştigat procesul cu fosta soţie, veste care a primit chiar de Sfântul Ioan, ziua lui de nume, dar şi a fetiţei sale. Designerul a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde a povestit motivele pentru care Iulia Albu l-a dat ]n judecată.

09 ian. 2021, 17:22
Mihai Albu a câştigat procesul cu fosta soţie: „Iulia este bună de plată”

Mihai Albu a câştigat procesul cu fosta soţie, iar acum, Iulia Albu va trebui să îi plătească designerului o sumă de bani, plus cheltuielile de judecată.

Citeşte şi: Iulia Albu îl desfiinţează pe Mihai Albu: „Îmi este FRICĂ de acest om. Mi-a pus fiica în pericol”

Fiica mea si-a consolidat dreptul de a pastra legaturile firesti cu tatal ei! Miercuri 23 decembrie ora 13:00, suna Mika de pe telefonul mamei ei, “Tati, vreau sa petrec Craciunul cu tine, mami ma lasa!” Sigur ca da, tati, dar noi nu avem Craciunul impreuna anul acesta, avem Revelionul, dar daca mami este de acord, cu drag facem si Craciunul impreuna! Sa-mi dea mami mail cu programul ca vine tati sa te ia.

Primesc mail…Mika isi doreste sa petreaca Craciunul cu tine, vino sa o iei la ora 20:00 si sa o aduci pe 3 ianuarie ora 20:00. Bucurie mareee! Iau copilul de la fosta sotie pe 23 decembrie ora 20:00. Aveam brad, cadouri de Mos, mancare, tot ce trebuie. A doua zi Ajunul Craciunului, pregatim bradul pentru impodobire, vorbim despre Mos Craciun, fericire mare…suna soneria la 13:00, un executor judiciar.

Semnez de primire, imi face poza si deschid plicul. Cu stupoare constat ca mama copilului meu m-a dat in judecata imediat dupa ce am luat copilul si trebuie sa ma prezint la ora 15:00 la Tribunal in regim de mare urgenta. Organizez prezentarea in Instanta, anunt avocat Oana Anghel, care lasa toate pregatirile de Craciun si imi sare in ajutor cu promtitudine si profesionalism incredibile.

Iau copilul cu mine si ne prezentam toti trei in fata Judecatorului. Copilul ramane la intrare cu doi politisti. Sunt judecat, sunt aparat si apoi absolvit de orice vina. Revenim acasa bucurosi, impodobim bradul si il asteptam pe Mosul care vine incarcat cu de toate. Bucurie mare.

Peste cateva zile vine si Revelionul. In imobilul in care locuiesc am doi fosti colegi de la Arhitectura casatoriti si cei doi copii minori ai lor. Cobor cu Mika la 11:30 sa ciocnesc un pahar de sampanie cu adultii si copiii sa se joace un pic.

Citeşte şi: Mihai Albu a făcut-o praf pe fosta sa soţie. „Perversă, prefăcută şi mincinoasă” VIDEO

Mihai Albu a câştigat procesul cu fosta soţie

Urmarim artificiile de pe balcon, ne uram si ne felicitam, copiii se bucura. La un moment dat apare si o alta familie cu un minor, ciocnim un pahar de sampanie si ne felicitam. La 12:30 mergem acasa si ne culcam bucurosi de trecerea in noul an. NU PETRECERE!! Trec zilele minunate si se apropie plecarea Mikai pe data de 3 ianuarie.

La aducerea fetitei la mama vin si inspectoarele de la Protectia Minorului care monitorizeaza la cererea mea raporturile mama-tata-minor. Predau copilul, tristete mare, despartire grea… trec cateva zile si pe data de 7 ianuarie, adica astazi de Sfantul Ion, ziua onomastica a mea si fetitei mele, sunt chemat din nou in Instanta, mama Mikai facand apel la solutia din Ajunul Craciunului.

Aceeasi problema raportata de reclamant, Completul de Judecata dand din nou aceeasi solutie impotriva fostei mele sotii care este buna de plata acum! M-am bazat mereu pe justitie, iar hotararea obtinuta in urma cu putin timp, pronuntata de judecatorii Tribunalului Bucuresti este una absolut fireasca, care vine sa confirme solutia primei instante obtinuta in Ajun de Craciun.

Cine ma cunoaste, stie ca principiile dupa care ma ghidez nu au de-a face cu sfera ilicitului, de niciun fel. Cred ca nu mai trebuie sa amintesc ca nu sunt si nu mi-am propus sa devin vreodata un pericol pentru cineva. Iar orice demers de acest gen formulat de mama fiicei mele nu face decat sa dovedeasca o data in plus ca nu e interesata in a mentine linistea si armonia, atat de benefica fiicei noastre.

Opratiunea “monstrul” a fost incheiata cu succes. ASTAZI MIKA SI-A CONSOLIDAT DREPTUL SUPERIOR DE A AVEA LEGATURI FIRESTI CU TATAL EI!„, a scris Mihai Albu pe pagina sa de Facebook.

Fiica mea si-a consolidat dreptul de a pastra legaturile firesti cu tatal ei! 🙏🏻❤️ Miercuri 23 decembrie ora 13:00, suna…

Publicată de Mihai Albu pe Joi, 7 ianuarie 2021


loading...