Mihai Albu, noi declaraţii despre iubita lui: „Are un serviciu foarte complicat”

Mihai Albu, noi declaraţii despre iubita lui. Creatorul de pantofi şi-a sărbătorit ziua de nume alături două dintre cele mai importante femei din viața lui: mama lui, de care se ocupă exclusiv, dar și de noua parteneră de viață cu care nu exclude o posibilă căsătorie.

09 nov. 2022, 14:56
Mihai Albu, noi declaraţii despre iubita lui: „Are un serviciu foarte complicat”

Mihai Albu, noi declaraţii despre iubita lui. După o lungă perioadă în care a stat singur,  designerul şi-a găsit o parteneră cu care are multe lucruri în comun. Ambii sunt părinţi de fete, iar bărbatul nu exclude posibilitatea de a face un copil împreună.

Citeşte şi: Ce spune Iulia Albu despre iubita fostului soţ. Nimeni nu se aştepta la asta: „Pentru mine este profund deranjant”

Mihai Albu, noi declaraţii despre iubita lui

Nu fac neapărat party, dar de obicei petrec cu colegii mei, cei care lucrează la brand-ul meu. Și seara cu mama mea și cu iubita mea. Nu fac mare petrecere azi (n.r. 8 noiembrie) s-ar putea să fac ceva sâmbăta.

Da, este prima aniversare împreună. Eu nu-mi fac mari planuri. Ziua mea a fost în august, acum este doar ziua numelui. Dar, nu știu… să vedem! În principiu nu neapărat mă aștept la ceva. Îmi ajunge prezența fizică. Se nimerește de data asta în cursul săptămânii, fiecare are serviciu, ea are chiar un serviciu foarte complicat și ne vom putem vedea destul de târziu.

Important este să faci o familie să fie, nu știu, liniște, înțelegere, respect. Asta cu mersul la altar, vom vedea dacă se va pune problema, când, cum„, a declarat Mihai Albu, pentru Fanatik.ro.

Femeia din viața designerului este de profesie medic chirurg. Designerul a afirmat în urmă cu ceva timp că își dorește să se recăsăorească și se vede mergând în fața altarului. Dorința lui este ca femeia care îi va deveni soție să îi poarte numele, chiar dacă fosta lui soție are același nume.

Iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”, spunea Mihai Albu recent.