Mihai Albu o ironizează pe Iulia: „Cotcodac”!

Au trecut trei ani de când au semnat actele de divorț, însă iată că nici după atâta timp Mihai și Iulia Albu (35 de ani) nu au îngropat securea războiului.

15 oct. 2016, 17:50
Mihai Albu o ironizează pe Iulia: „Cotcodac”!

Iulia Albu îl critică de câte ori are ocazia, iar nici el nu se lasă mai prejos. Cel mai recent, Mihai a ales să-și spele rufele pe pagina publică de Facebook, unde a făcut-o praf pe Iulia, fără rețineri. După ce fosta lui soție a comentat la adresa lui și s-a lăudat, încă o dată, cu studiile pe care le are, în cadrul unei conversații pe Internet, Mihai i-a spus scurt: „Cotcodac”.

„Adelacuta, draga mea, ce anume te califică pe tine să faci aceste aprecieri? Află că prima facultate am început-o înainte de a-l întâlni pe stimabilul, iar a doua m-a costat căsnicia. Cam 20 de persoane termină annual facultatea pe care am terminat-o eu. Și nu am primit niciodată nimic pe tavă. Te întreb, după divorț, cine este anonimul?”, i-a răspuns Iulia unei comentatoare, care a acuzat-o că faima i se datorează fostului ei soț.

Mihai a făcut o captură de ecran și a preluat declarațiile ei pe profilul personal, adăugând un mesaj scurt, dar înțepător: „Mare om, mare caracter… Cotcodac!”.