Mihai Albu s-a întors la muncă după operația de cancer la prostată. Cum se simte designerul acum: „Am trecut hopul cel mare, am revenit la atelier”

Mihai Albu a revenit în atelier după operația de cancer la prostată. Designerul a trecut prin momente grele după ce a primit diagnosticul crunt.
Alina Costache
28 mai 2024, 20:46
Mihai Albu s-a întors la muncă după operația de cancer la prostată. Cum se simte designerul acum: „Am trecut hopul cel mare, am revenit la atelier”
Cum se simte Mihai Albu după operația de cancer la prostată

La începutul lunii mai, Mihai Albu și-a surprins fanii, din păcate, cu o veste proastă. Designerul de pantofi a anunțat că a trecut printr-o intervenție chirurgicală, la scurt timp după ce a aflat că suferă de cancer la prostată. Din fericire, boala a fost depistată la timp.

După ce a fost operat, Mihai Albu se simte mai bine și, mai mult, și-a reluat activitatea. Designerul, care va împlini 62 de ani în luna august, a făcut noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate, subliniind importanța depistării la timp a bolii.

„Sunt din ce în ce mai bine de la zi la zi! Am trecut hopul cel mare, acum mă simt mai bine, am revenit la atelier. Eu întotdeauna mi-am făcut analizele periodice, dar de obicei au ieșit bine, însă acum s-a descoperit treaba asta, zic eu că din timp. A urmat un anumit protocol, toate analizele, operația… O boală depistată la timp îți poate salva viața”, a dezvăluit designerul, la Star Matinal.

Citește și: Mihai Albu îi va crea pantofii de nuntă Cristinei Vasiu: „O să mă facă să mă simt la înălțime”

Mihai Albu a dezvăluit că nu ține un regim special după operație, așa că nu a fost nevoit să își schimbe stilul de viață după acest episod nefericit.

„Nu! Am întrebat și eu dacă trebuie să iau o vitamină, dar totul e normal, nu trebuie să fac nimic. N-am nicio restricție, absolut nimic”, a mai adăugat fostul soț al Iuliei Albu.

Cum a aflat Mihai Albu că suferă de cancer

La începutul lunii mai, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, designerul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unei operații de îndepărtare a prostatei și a ganglionilor. Mihai Albu a insistat asupra importanței efectuării analizelor în mod regulat, pentru că acest lucru poate fi salvator.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom – formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare.

Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a scris Mihai Albu.

Citește și: Mihai Albu, detaliul care îl face să plângă: „E genetic, fratele meu a avut. Exact când am aflat eu de asta, fratele meu a decedat”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!