Mihai Bendeac a dezvăluit MOTIVUL pentru care nu se va căsători NICIODATĂ. Acum A RECUNOSCUT

Mihai Bendeac a dezvăluit motivul pentru care nu se va căsători niciodată. Discuția a pornit de la Catedrala Mântuirii Neamului, cel mai mare din Europa, turnat cu chipul Patriarhului Daniel pe el.

06 apr. 2017, 17:05
Mihai Bendeac a dezvăluit MOTIVUL pentru care nu se va căsători NICIODATĂ. Acum A RECUNOSCUT

Mihai Bendeac a postat un mesaj clar pe contul de socializare, în care a explicat de ce a luat această decizie.

„Eu de căsătorit nu mă căsătoresc fiindca nu văd sensul. Cu atât mai mult într-o biserică. As vomita pe altar. :)) Iar dacă aș avea un copil, nu-l botez în niciun fel. Cand va avea 18 ani și va citi carti de istoria umanitatii, istoria religiilor, filosofie și fizica cuantica, va alege el daca se boteaza sau nu. Punct”, a scris Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea. Câte femei au ajuns în patul lui

Mihai Bendeac a scris pe Facebook despre clopotul de la Catedrala Mântuirii Neamului, cel mai mare din Europa, turnat cu chipul Patriarhului Daniel pe el: „Eu sunt perfect de acord ca ortodocșii, creștinii, religioșii să fie umiliți, fraieriți, sclavagiți în permanență. Fiindcă merită.Dacă ești atât de prost încât să crezi că nu poți canaliza energia și comunicarea cu Dumnezeu sau cum vrei să-l numești decât prin intermediul unor bandiți cu barbă și a unei infecții numite religie, e treaba ta. Și meriți să se plătească, din banii tăi, un clopot de 5 milioane, nu de 500 de mii. Dar eu ce vină am? De ce să finanțez și din banii mei (prin taxe și impozite) niște mafioți doar pentru că tu ești dobitoc?
Eu nu am nevoie de clopot. Eu cred într-o sursă inițială, o divinitate, spune-i Dumnezeu daca vrei, cu care sunt conectat și într-o ghenă de gunoi. Mi-e greață”.