Mihai Bendeac a primit o ofertă de la ProTv pentru a apărea la „Românii au Talent”. Ce a decis juratul de la iUmor

Mihai Bendeac a dezvăluit că i s-a făcut o ofertă din partea ProTV pentru emisiunea ”Românii au Talent”. Juratul iUmor de la Antena 1 a dezvăluit ce le-a răspuns șefilor trustului.

18 oct. 2021, 11:35
Mihai Bendeac a primit o ofertă de la ProTv pentru a apărea la „Românii au Talent”. Ce a decis juratul de la iUmor
Mihai Bendeac

Prima ofertă de la ProTv a venit anul trecut, iar anul acesta, după ce Florin Călinescu a plecat de la „Românii au Talent”, Mihai Bendeac a primit a doua ofertă. Actorul a refuzat și de această dată.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca persoană, la mine ca artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru ”Românii au talent”. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a declarat Bendeac la podcastul lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță: Și dacă ar fi încetat contractul cu Antena 1, ai fi plecat?

Mihai Bendeac: În momentul ăsta? Nu.

Cătălin Măruță a insistat mult ca Mihai Bendeac să accepte invitația de a apărea în podcastul lui.

”M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

Citiți și Mihai Bendeac aruncă bomba despre orientarea sa intimă. „Nu sunt heterosexual!” VIDEO