Mihai Bendeac a rămas din nou şomer

Mihai Bendeac s-a tot perindat pe la televiziuni în ultimii ani şi, după despărţirea cu scandal de Antena 1, se pare că nici la Prima TV nu a avut prea mare succes.

02 iul. 2014, 08:26
Mihai Bendeac a rămas din nou şomer

Pe 2 iunie, emisiunea pe care Mihai Bendeac o realiza la Prima TV, „Jurnalul unui burlac” – un videoblog săptămânal de comedie, axat pe parodie – s-a încheiat, la numai 2 luni de când a apărut pe micile ecrane, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Află care este TALENTUL ASCUNS al lui Mihai Bendeac

Cu ceva timp înaintea difuzării primei ediţii, Mihai îşi anunţa noul proiect prin schimbarea numelui paginii sale oficiale de Facebook, din „Mihai Bendeac” în „Jurnalul unui burlac”. Audienţele emisiunii, considerate de analiştii media drept „modeste”, par să nu-i mai fi convins pe mai marii de la Prima TV să-şi dorească un nou sezon alături de Bendeac.

Citeşte şi Mihai Bendeac, scandalizat de susţinătorii Simonei Halep: Aşa asalt de mojicie am văzut în ultimele zile…

Semne că artistul este din nou liber de contract sunt tot pe pagina lui de socializare care a revenit la vechiul nume „Mihai Bendeac”. Mai mult, actorul de comedie a încetat să mai posteze, de aproape două săptămâni, filmuleţe din emisiunea „Jurnalul unui burlac”.