Mihai Bendeac a vorbit în premieră despre dependenţa de alcool şi „substanţe”. „Nu mai puteam să merg să fac pipi!”

Mihai Bendeac a dezvăluit în cadrul unei conferințe TEDx, care a avut loc acum ceva timp la Alba Iulia, că a fost dependent de alcool, medicamente şi alte substanţe.

05 dec. 2019, 12:40
Mihai Bendeac a vorbit în premieră despre dependenţa de alcool şi „substanţe”. „Nu mai puteam să merg să fac pipi!”

Mihai Bendeac a dezvăluit că este obsesiv compulsiv și că s-a confruntat cu depresia o lungă perioadă de timp. De asemenea, actorul a menționat și problemele de anxietate pe care le are și stările bipolare. Din această cauză, a apelat la medicamente, pe care le-a combinat ulterior cu alcoolul și alte substeanțe.

„Am ajuns într-un punct al depresiei și probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, nu am mâncat nimic. Trei sau patru zile. După două zile nu mai puteam să merg să fac pipi. Făceam pipi într-o sticlă sau mai multe sticle, lângă pat”, a povestit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, mărturisire şocantă: ALCOOLIC şi DROGAT. Cum au reacţionat şefii de la Antena 1

Mihai Bendeac a mai povestit cum în primul an de facultate la actorie a renunța la iubita lui pentru a putea petrece mai mult timp la cursuri și în sala de repetiții.

Depresia și problemele prin care a trecut au fost pentru Mihai Bendeac și o sursă de inspirație: „Depresia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”.


loading...
Partenerii noștri