Mihai Bendeac aruncă bomba despre orientarea sa intimă. „Nu sunt heterosexual!” VIDEO

Mihai Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul său. Juratul de la iUmor a vorbit despre viaţa sa, inclusiv despre controversa legată de orientarea sa sexuală.

18 oct. 2021, 09:49
Mihai Bendeac aruncă bomba despre orientarea sa intimă. „Nu sunt heterosexual!” VIDEO

Mihai Bendeac aruncă bomba despre orientarea sa intimă. „Nu sunt heterosexual!” Mihai Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul său. Juratul de la iUmor a vorbit despre viaţa sa, inclusiv despre controversa legată de orientarea sa sexuală.

Mihai Bendeac aruncă bomba despre orientarea sa intimă. „Nu sunt heterosexual!”

Întrebat de ce a lăsat impresia că ar fi gay, deşi este recunoscut ca un mare cuceritor de femei, Mihai Bendeac a răsuns: „Totul a plecat de când eram la „Mondenii”, unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia „La naiba, la naiba!”, iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu… În primă instanţă, da! (Dacă l-a deranjat acest lucru) După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, crează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?”, a declarat Mihai Bendeac.

„În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu „fil”! Aceste comentarii sunt adevărate!”, a mai spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, GEST EXTREM după ce a rămas fără băutură. „Vă spun sincer. Am băut spirt Mona, recunosc!”

La un moment dat, în cadrul podcastului, Mihai Bendeac a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă are pe cineva acum. „În ce sens? Sunt persoane care îmi sunt apropiate, gen Monica, managerul meu, Vlad Drăgulin. Am persoane apropiate, am dat câteva exemple, dar în rest sunt extraordinar de singur”, a spus Mihai Bendeac. Acesta a fost întrebat și cum arată femeia ideală pentru el: „Minionă, voluptoasă, brunetă, cu o putere uriașă de empatie. Umană, în general!”.

Mihai Bendeac, cel mai şocant moment din viaţa sa. „A fost o experienţă traumatizantă”

„Prima mea iubită s-a numit Manuela. Eu locuiam în blocul 52, ea în blocul 51, la parter. A fost prima mea dragoste. Când am ajuns eu în clasa a IV-a, ea s-a mutat din București. Am suferit ca un câine. Până în ziua de astăzi am încercat să aflu ce mai face Oana din blocul 50, atenție, o fată de care m-am îndrăgostit când eram în clasa a IV-a, o fată pe care n-am uitat-o nici până astăzi și nu mai știu nimic altceva decât că era brunetă, era superbă. Nu i-am spus niciodată nimic, sufeream în tăcere. O chema Oana, stătea în blocul 50, de pe Liviu Rebreanu. Sentimentul acela nu știu dacă l-am mai avut față de cineva vreodată. Simțeam că zbor. Oana…”, a mai spus Mihai Bendeac.