Mihai Bendeac, cadou de 1450 USD pentru Delia de ziua ei. Ce i-a cumpărat juratul de la iUmor FOTO

Delia Matache a împlinit 38 de ani pe 7 februarie 2020 şi și-a sărbătorit ziua de naștere atât la filmările noului sezon iUmor, dar și pe scenă. Mihai Bendeac a suprins-o pe cântăreață cu un cadou în valoare de 1.450 de dolari.

08 feb. 2020, 16:18
Mihai Bendeac, cadou de 1450 USD pentru Delia de ziua ei. Ce i-a cumpărat juratul de la iUmor FOTO

Delia Matache s-a aflat pe platurile de flimare al cel de-al optulea sezon al emisiunii iUmor, care se va difuza începând cu 22 februarie, de la ora 20:00.

„Nici nu mai știu de câte ori mi-am sărbătorit ziua pe platourile de la iUmor, cred că cel puțin de trei ori. Nu îmi place să fiu în centrul atenției în felul acesta, nici nu știu cum să mulțumesc. Ziua de naștere ar trebui să fie o zi ca oricare alta, doar să fii vesel, să te bucuri de lucrurile mici cu oamenii apropiați”, a declarat Delia Matache.

Delia a împlinit 38 de ani. Surpriză emoţionantă făcută de mama ei a lăsat-o fără cuvinte: „Mami, te iubesc!”

Mihai Bendeac a surprins-o pe artistă cu un cadou inedit. Acum ceva timp ce doi își calculau cadourile pe care le-au primit unul de la altul, iar ca rezultat, se pare că Mihai Bendeac îi datora cântăreței 42 de cadouri. Așa că în acest an s-a hotărât să își spele păcatele și i-a făcut Deliei un cadou în valoare de 1.450 de dolari. Este vorba despre o geantă din colecția Burberry, cu print cu maimuțe, inspirat din ilustrații antice.

„Ești sora mea, ești prietena mea și te iubesc”, i-a spus Mihai Bendeac.