Mihai Bendeac, copleşit de emoţii. „Nu vreau viaţa lui Bănică. E înspăimântător”

Mihai Bendeac a fost copleșit de trăiri în primul său Bootcamp, în calitate de prezentator ”X Factor”. Văzând cum jurații trebuie să aleagă doar patru concurenți din grupele de câte zece tineri cântăreți, actorul a mărturisit că nu îi va mai invidia niciodată pe aceștia.

02 nov. 2018, 11:12
Mihai Bendeac, copleşit de emoţii. „Nu vreau viaţa lui Bănică. E înspăimântător”

„Urmează partea cea mai grea a acestei competiții… Nu mai vreau să fiu Bănică, nu mai vreau nici viața lui Bănică, nu mai vreau nimic de la el! E înspăimântător de greu! Eu n-aș fi putut să fac asta, m-aș fi ridicat demult de pe scaun…’, a mărturisit Mihai Bendeac, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi Mihai Bendeac: În maximum trei ani fac copii

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carlas Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă. Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carlas Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live. În toamna anului trecut, Mihai Bendeac a vorbit pentru prima oară despre depresia de care suferă de mai mult timp.


loading...